Linnaeushof

dinsdag 14 mei 2013 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Gelukkig was het vandaag ontzettend goed weer. Droog én zon, en dat is voor nederlandse begrippen al weer heel wat! We zijn met de kinderen naar het Linnaeushof geweest en de kinderen hebben ervan genoten!

Niet alleen de kinderen, maar ook de begeleiders en wijzelf hebben genoten van het weer, maar zeker van de kinderen. Het is geweldig dat ook deze kinderen weer even kind mogen zijn. Ze lopen met rode wangetjes en pretoogjes rond en dat is natuurlijk genieten.

Het is altijd ook genieten als we met zijn allen gezellig gaan eten. De patatjes vlogen er ook zo in. Leuk om te horen dat de kinderen alweer plannen maken om ergens in te gaan tijdens het eten. Enne… ’s middags was het zo heerlijk weer dat een ijsje er ook nog wel in ging.

Al met al was het een mooie dag waar we met zijn allen weer fijn op kunnen terug kijken! En natuurlijk een mooie start van een vakantie.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!