Zwemparadijs

woensdag 10 juli 2013 Uitstapjes

Door Marjan Weistra

Omdat het weer zo wisselvallig is, leek het ons een goed idee om dit uitstapje te plannen in een overdekt zwemparadijs! Gelukkig was het vandaag goed weer, zodat de kinderen ook buiten konden zwemmen. Alleen blijven die verschillende baden en glijbanen wel trekken! Maar dat is prima, als de kinderen het maar naar hun zin hebben, want daar doen we het voor!

De kinderen hebben allemaal ontzettend genoten van al dat water en gelukkig was het ook nog eens lekker weer! Het is fijn dat de kinderen zo’n pret hebben, want dat geeft ons weer moed om verder te gaan. Gewoon te weten waarvoor je het allemaal doet! We hebben maar liefst van 14.00-17.00 uur gezwommen en om 17.00 uur was het tijd om een hapje te gaan eten. Dit werd ook in dank aanvaard, want wie krijgt er geen honger van al dat buiten zijn én het zwemmen?

Om 18.30 stapten de kinderen voldaan in de auto’s om naar hun huis te gaan! En kunnen we voldaan terug kijken op een heel geslaagd uitstapje, waarin de kinderen mogen weten dat hun dit erg gegund is! Wij maken ons op voor het volgende uitstapje…..

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!