Snow World

donderdag 01 augustus 2013 Uitstapjes

Door Suehely Sakoetoe

Het was buiten tussen de 32-35 graden, maar wij zaten in Snow world, waar het min 5 was! Helaas was er in 1 van de 3 huizen iets aan de gang, waardoor zij niet meekonden. Dat was erg sneu voor ze!

Wij waren ruim op tijd om de kinderen en hun begeleiders te verwelkomen. De kinderen hadden er veel zin in, want ze begonnen gelijk van alles aan te trekken. Er was afgesproken om te gaan snowboarden, maar er mocht gelukkig ook voor sommige kinderen geskiëd worden. Helaas moesten ze wel 10 minuten op een leraar wachten, en dat is op zo’n moment erg lang voor de kinderen die zo graag wilden!! Vandaar dat ze ook ongeduldig werden, logisch toch?

We werden in 2 groepen verdeeld: de snowboarders en skiërs. De snowboarders kregen les, terwijl de skiërs gelijk hun gang konden gaan. Na het leren hoe je de schoenen aan de board moest vastmaken, hoe je moest lopen met zo’n board etc.. gingen we naar boven om te beginnen met snowboarden. Gelukkig met de goede trucs van de leraar!

Er waren kinderen bij die het voor de eerste keer al heel goed deden, en sommigen vielen. Maarja, dat hoort er natuurlijk bij! De kinderen hebben genoten, alleen de snowboarders vonden het erg lang duren, omdat zij soms lang in het sneeuw moesten zitten en liever hun eigen gang wilden gaan.

En toen kwamen we weer buiten…ongeveer 32 graden, pft…

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!