Efteling

donderdag 24 oktober 2013 Uitstapjes

Door Robin van Veen

Op donderdag 24 oktober zijn Dennis, Tessa, Margreet en ik (Robin) van het AB4K Studententeam samen met de kinderen en begeleidsters van de opvanghuizen naar de Efteling geweest! Een hele lange, maar zeker ook hele leuke en gezellige dag!

Nadat we elkaar ontmoet hadden bij de hoofdingang, zijn we het park op gegaan. We stonden gelukkig niet lang in de rij, omdat de kaarten van te voren waren gekocht en alleen maar gescant moesten worden.

De twee opvanghuizen zijn in eerste instantie gaan splitsen en wij liepen gezellig mee naar de dichtstbijzijnde attractie: de Fata Morgana. Na een ochtendje lekker over het park te hebben gelopen, zagen we elkaar weer terug bij een centraal gelegen restaurant. Een halfuur voordat iedereen zou komen eten hebben we, lekker buiten, grote tafels bezet kunnen houden en een lijst gemaakt met de menu’s waaruit de kinderen konden kiezen. Zo ging het lekker snel en konden we makkelijker de bestelling doorgeven. Toen de patatjes, kroketten, frikandellen en het drinken op waren en iedereen weer een beetje uitgerust was, spraken we met elkaar af om om 16.00 uur elkaar weer te zien en te kijken wie er naar huis wilde  en wie nog niet.

Eenmaal 16.00 uur, wilde 1 opvanghuis naar huis. De anderen hadden zin om nog wat attracties in te gaan. Met z’n allen zijn we het park nog ingelopen. We hebben gezellige gesprekken gehad met de begeleidsters terwijl de kinderen in de Bobslee en Vogelrok gingen. Als afsluitertje zijn we met elkaar in de Carnaval geweest. Vooral de Vogelrok viel in de smaak bij de kids! Super om te zien dat ze zo’n lol met elkaar hadden.

Rond 18.00 uur was het tijd om richting de auto’s te lopen en afscheid van elkaar te nemen. Met de parkeerkaarten die we ’s morgens al gekocht hadden, kon iedereen makkelijk van het park af.

En wat hadden we een geweldig weer! Iedereen bedankt voor deze mooie dag!

Groetjes, Robin van Veen 🙂

 

Hoihoi!

Wat een gezellige dag hebben wij gehad donderdag! We konden helaas niet gelijk bellen, want alle telefoons waren leeg na zo’n hele dag op pad. Robin zou jullie later bellen, hoop dat ze dat gedaan heeft. We hebben een gesprek gehad met 1 van de begeleiders toen de rest in een attractie was en daar zijn we veel van op gestoken. Het was dus niet alleen een leuke maar ook een leerzame dag

Tessa Gehrels

 

Hallo,

Wij hebben een super leuke dag gehad! De kinderen hebben zich reuze vermaakt! Het was super goed geregeld door de stagiaires/studenten!! Ze waren vriendelijk en behulpzaam. Het weer was inderdaad geweldig!!

Bedankt  namens Yvanca (pedagogische begeleider van één van de huizen)

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!