Speelkasteel

woensdag 16 oktober 2013 Uitstapjes

Door Tessa Gehrels

Op woensdagmiddag 16 oktober 2013 zijn we met A Break 4 Kids  naar Het Speelkasteel in Hoofddorp geweest. A Break 4 Kids  kwam om 14.00 uur aan bij het Speelkasteel, toen zijn we direct met z’n allen naar binnen gegaan waar we eerst onze jassen en schoenen hebben opgeborgen.

Vervolgens liep er een echte ridder met ons mee die ons vertelde welke tafel voor ons was gereserveerd en wat de regels waren in het Kasteel. Ook nam hij gelijk de bestelling op voor het avond eten (lekkere patatjes!) en gaf hij alle kinderen twee consumptie bonnen, één  voor een zakje snoep en één voor een ijsje.

Daarna zijn de kinderen lekker gaan spelen en de begeleiders bleven eerst lekker praten. Later konden ook zij het niet laten om toch ook even de ‘stoute schoenen’ uit te trekken en ook de ballenbak in te gaan en lekker van de glijbanen te glijden.

Rond 17.00 uur stonden de borden met patat en een frikandel/knakworst/kroket of een kaassoufflé op de tafel. We hebben met z’n allen super lekker gegeten en een lekker ijsje gegeten. Het was een super gezellige middag!

Toen alles was opgegeten, mochten de kinderen nog even met een heuse jonkvrouw meelopen om een cadeautje uit een hele grote schatkist te pakken! Zo kwamen we erachter dat de meeste cadeautjes alleen maar voor meisjes waren. Maar de jonkvrouw greep in om gelijk de jongens mee te nemen naar een balie waar heel veel leuke cadeautjes waren en zo werden ook de mannetjes allemaal ontzettend verwend!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!