Kerst in Zandvoort

woensdag 18 december 2013 Uitstapjes

Door Tessa Gehrels

Vandaag heeft A Break 4 Kids een gezellige middag doorgebracht met de kinderen in Noord-Holland. Het was erg gezellig, de kinderen zijn heerlijk verwend én we hebben lekker pizza gegeten!

Toen we om 14.00 uur aankwamen hebben we eerst met de kinderen gezellig memory gespeeld. We zijn toen naar een ruimte gelopen waar grote tafels stonden, zodat we daar de kerststukjes konden maken. Nadat iedereen een kerststukje had gemaakt hebben we naar een powerpoint gekeken die het Kerstverhaal ondersteunde dat Marjan vertelde.

En toen hadden we allemaal wel trek gekregen en hebben Wytze en Pim heerlijke pizza’s opgehaald, heerlijk! Wel een prachtig gezicht hoor, zo’n klein mannetje met zo’n grote pizza voor zijn neus!

Als afsluiting hebben de kidneren nog een cadeaupakketje gehad en een overvolle toilettas vol met spulletjes! De kinderen vonden het geweldig en gingen alvast hun toilettasjes vullen met allerlei toiletspulletjes die in cadeautassen zaten, want zoveel was er gespaard! Het was een leuke en geslaagde middag!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!