Kerstcircus

vrijdag 20 december 2013 Uitstapjes

Door Marjan WeistraA Break 4 Kids had via Zoetermeer actief vrijkaartjes voor het circus aangeboden gekregen. Dit werd op 14 december in De Eetkamer te Zoetermeer gedaan.

En gisteren was het dan zover. Het was leuk dat we zelfs in 1 week tijd de kinderen uit de opvang maar liefst 2 keer blij konden zien! Het was ook een mooi spektakel. We zagen trapezemensen, een slangenman (zó ontzettend lenig!!!) en veel meer van deze mensen. Ook waren er paarden, pony’s, kamelen en lama’s etc.. Dit alles werd tussen elk onderdeel leuk opgeleukt met een clown die menigmaal mensen en vooral kinderen uit het publiek uitnodigde om hem te ‘assisteren’.

Nu kon ik ook heerlijk genieten, want achter mij zat ‘ons favorietje Ian’, en dat mannetje kan leuke opmerkingen maken hoor. Het zou een goeie verslaggever kunnen worden. Ik heb nog een foto van hem achter mij gemaakt, moet je eens naar zijn oogies kijken!!! Oja, en in de pauze mochten vele kinderen even op een paard of pony rijden!

We waren door het circus uitgenodigd om ook de mensen uit te nodigen die zich voor A Break 4 Kids vrijwillig inzetten, zo ook het grootste gedeelte van het Surpristeteam als het Studententeam! Het was oergezellig. We kregen het idee om misschien jaarlijks een uitje te organiseren voor alle vrijwilligers, want hoe anders kunnen we onze grote dank aan hun laten zien? Alleen dan moet het niet in de maand december….dan is het al veel te druk! Maar iedereen was gelukkig heel enthousiast!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!