Winterefteling

maandag 23 december 2013 Uitstapjes

Door Dennis Vogel en Tessa Gehrels

Als we vandaag die harde storm horen dan beseffen we toch wat een mazzel we gisteren met het weer hadden. Aan het begin van de dag hadden we een lekker zonnetje. Naarmate de middag vorder…de werd het meer bewolkt, maar gelukkig kwam de regen pas toen we richting huis gingen!!

Op maandag 23 december zijn wij (Tessa en Dennis) van het AB4K Studententeam van A Break 4 Kids naar de Efteling geweest.

De kinderen hadden zogezegd ‘De leukste dag van hun leven’. Dit riep een van de kinderen al toen we in de rij van de eerste attractie stonden! Ondanks de lange rijen hebben we onze tijd optimaal benut.

Zo zijn we in de phyton, volgelrok, droomvlucht, Joris & de draak, de bobslee, het schommelschip en Vila volta geweest. Ook hebben we de mooie kampvuren en lichtjes gezien. Het was weer een super leuke dag.

Fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar allemaal!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!