Meiden onder elkaar

woensdag 26 februari 2014 Uitstapjes

Door Robin van Veen

Het was voor A Break 4 Kids en de opvanghuizen weer de eerste keer dit jaar dat we een uitstapje hadden. Het was leuk om te horen dat sommige kinderen al vroegen wanneer er weer een uitstapje was? Nu, dat was dus gisteravond!

Wij, Margreet Star en ik, zijn gisteren met de meiden en begeleidsters uit het meidenopvang gaan bowlen. In dit huis zitten nu alleen nog maar meiden en dus waren we met meiden onder elkaar! Het was heel gezellig! We hadden 2 banen gereserveerd, dus hadden we ook 2 teams. Al snel bleek dat er een aantal sterspelertjes tussen zaten en ook de begeleidsters waren heel goed! We hebben tussendoor lekker een limo gedronken.

Na het bowlen hebben we een frisdrank besteld en gezellig een bittergarnituur gegeten met elkaar. Tot de volgende keer lieve meiden!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!