Meiden survival

woensdag 30 april 2014 Uitstapjes

Door Robin van Veen

Vandaag zijn wij, Margreet en Robin van het AB4K Studententeam, met de meiden uit een meidenhuis en hun twee begeleidsters naar een survivalbaan geweest.

Hier hebben de meiden en een van de begeleidsters een spannende outdoor hindernisbaan doorstaan. Ze waren een super goed team met elkaar en hebben veel gelachen, dat was erg leuk om te zien. Natuurlijk ging iedereen uiteindelijk één voor één het water in, dat hoort er ook een beetje bij!

Na ongeveer anderhalf uur klimmen en klauteren en iedereen weer een beetje bijgekomen was, hebben we patatjes met een snack en wat te drinken genomen. We hopen dat ze niet al te veel spierpijn zullen hebben morgen hihi!
Tot de volgende keer!

Groetjes Robin en Margreet

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!