‘Mannen’ onder elkaar

donderdag 01 mei 2014 Uitstapjes

Door Wytze Weistra

Gisteravond zijn we met de kinderen wezen bowlen bij Center Parcs. Er waren allemaal jongetjes. De oudste hield de stand van alle kinderen bij. De jongens vonden dat zó spannend, dat ze soms vergaten dat ze aan de beurt waren.

Het was leuk om de kinderen zo fanatiek te zien gooien en tellen. Gewoon even lekker ontspannen voor die kinderen, en daar is het nu net allemaal om te doen.

Van al dat gooien én tellen kregen ze het natuurlijk erg warm. Na het drinken hebben alle kinderen een heerlijk ijsje mogen uitzoeken. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt! Ik heb een heerlijk kopje koffie gedronken.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!