Roeien met de riemen die je hebt!

vrijdag 08 augustus 2014 Uitstapjes

Door Robin van Veen

Ook wij zijn van de week naar Ayers Rock geweest, maar met de meidenhuizen. Omdat Margreet toch moest werken, heb ik mijn vriendin Maaike gevraagd om mee te gaan.

 

Het weer was heel goed en de meeste stemmen gingen dit keer naar het vlotten bouwen. Met behulp van twee instructeurs en wat uitleg vooraf zijn we begonnen met het bouwen. Omdat iedereen heel enthousiast was en elkaar goed meehielpen waren we al vrij snel klaar met het bouwen.

 

Met behulp van grote tonnen bleef het vlot drijven in het water en konden we gaan varen!! Dit vonden de meiden eigenlijk het leukste deel! Het was ook best zwaar om te varen met zo’n vlot, maar we zijn een heel eind gekomen. Toen we bij een groter meer aankwamen zijn we natuurlijk nog even het water ingesprongen met zijn allen. Na het afbreken van het vlot hebben we allemaal nog wat lekkers gedronken op het terras.

 

Ik geloof dat iedereen weer een hele leuke middag heeft gehad, want het was heel gezellig met de meiden. Ze waren ook een goed team samen! Tot snel weer. 🙂

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!