Samenwerken

donderdag 07 augustus 2014 Uitstapjes

Door Nini Veux

 

Deze week zijn we met de gemengde huizen naar Ayers Rock geweest. Er was slechts één meisje bij, de rest waren stoere, energieke jongemannen! Er mocht gekozen worden tussen ‘vlotten bouwen’ of ‘klimmen’?

 

Het was fijn om de hartelijk en vriendelijke begeleiders, die tactvol en met veel humor de groep leiden, te ontmoeten. Ik vond het ook erg leuk om te zien hoe bijna alle tieners goed contact hadden met Rick, één van de studenten van het AB4K Studententeam. Ik wil nog benadrukken dat we erg trots zijn op ‘ons Studententeam’.

 

Rick heeft keurig uitgelegd dat er gekozen mocht worden tussen de twee activiteiten. De meeste stemmen kreeg ….. het klimmen. Het is fantastisch om te zien hoe de andere tieners zich snel herpakten en meededen met het klimmen. Deze wand was maar liefst zeventien meter hoog! Ook deden sommige begeleiders fanatiek mee.

 

Na alle uitleg van de instructeur en voorbereidingen kon het klimavontuur beginnen. Zo spannend en geweldig om te zien hoe iedereen zich van zijn beste kant heeft laten zien en dat de samenwerking hartverwarmend was. Als uitsmijter mochten de tieners het springavontuur doen, schitterend!

 

Na alle fysieke uitdagingen werd iedereen getrakteerd op een heerlijk, koud drankje naar keuze. Rick en ik werden keurig bedankt voor de mooie, onvergetelijke middag!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!