Koud hè?

woensdag 10 september 2014 Uitstapjes

Afgelopen week zijn we met de kinderen naar Snowworld geweest.
Ondanks het ‘herfstweer’ blijft het toch wennen om in -5 graden terecht te komen. Handschoenen dragen is daarom ook verplicht. Dit keer (woensdag 21 aug.) gingen Dennis Vogel en Philipp Horn mee, en Robin van Veen ging met de meiden op 19 augustus mee.
Robin: ‘De meiden konden kiezen uit skiën of snowboarden. Ze zijn uiteindelijk gaan snowboarden, super stoer! Na het omkleden stond een leuke lerares op hun te wachten. Eigenlijk kregen ze gewoon privé les. Ik heb ze zien vallen en opstaan. Ze hebben het super gedaan en ze hebben het ook nog eens heel erg naar hun zin gehad met elkaar. Na afloop hebben we nog even nagekletst en vertelden de meiden hoe ze het vonden. Dit was mijn laatste uitstapje met deze meiden omdat mijn eerste schooljaar is afgelopen en ik mijn studiepunten binnen heb.’
’Philipp: ‘Ook wij hadden een zeer leuk uitje in Snowworld. Na het bijeenkomen van de groep kinderen, gingen we gezamenlijk naar binnen om vervolgens zonder problemen onze spullen op te halen. We hadden als groep besloten om gezamenlijk te snowboarden.De één kon dit wat beter en ging dan op zich zelf snowboarden,terwijl de anderen les namen of met de slee de piste afging.
Er waren zelfs een paar heldhaftige jongeren die de beruchte ´piste 3´ aandurfden en dit probeerden.Na enige tijd werd er nog een korte pauze gehouden.
Hierna gingen we nog even keihard boarden en na een super leuke twee uur was het tijd om weer afscheid te nemen!’

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!