Bowlen

maandag 27 oktober 2014 Uitstapjes

Door Esther Sonneveld

Op woensdagavond 22 oktober zijn we wezen bowlen met een groep tieners. Ook voor ons; Annelou van der Kamp en mij was het de eerste ontmoeting met deze kinderen. Er waren 3 begeleiders bij Elise, Stephanie en Mo. Annelou en ik (Esther Sonneveld) gingen mee namens A Break 4 Kids.

Van 19:00 tot 20:00 waren de banen 11 en 12 voor ons gereserveerd. We verdeelden ons over de 2 banen en gingen gezellig bowlen. De eerste beurt haalde ik natuurlijk geen punten. Maar gelukkig kwam ik na een paar beurten terug en stond ik niet meer als laatste. Ik heb zelfs een paar keer een spare gegooid. Er werden door een aantal ook een paar keer een strike gegooid waar ik dan weer jaloers van werd dat dat mij weer niet lukte.Ondertussen kregen we nog wat te drinken. Allebei de banen wilden graag 2 rondes doen, maar baan 11 kon het net niet redden!

Na het bowlen hebben we nog even nagepraat en kregen we nog een lekker drankje en een bittergarnituur.

Het was een erg gezellige avond!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!