Curves

zaterdag 10 januari 2015 Toiletartikelen

Door Marjan Weistra

We hebben gisteren zo’n leuke dag gehad, echt de hele dag op stap. Eerst naar 2 huizen geweest om daar de overige tassen te geven, die we via Nini Veux hadden gekregen. En ze komen heel goed van pas! Nini, wil jij de desbetreffende persoon nogmaals danken namens A Break 4 Kids? Dank je wel! Daarna gingen we richting de dagopvang om alle speelgoed te schenken, zie vorig verslagje..

En toen konden we merken dat onze auto aardig leeg was zeg, wat een harde wind was het!
Omdat we toch in Zoetermeer waren, hebben we even ons vriendinnetje Heidi kunnen bezoeken bij de Primark en een dikke knuffel kunnen geven. Tussen al haar geren door! Ze moest maar liefst 2 afdelingen supervisen! Je bent een kanjer lieverd xx.

Wij weer terug naar Den Haag om daar kennis te maken met een enthousiaste begeleider die A Break 4 Kids had gevraagd om ook ‘haar huis’ bij AB4K te introduceren. Nouja, en als je dan weer wat oude bekenden tegenkomt en ziet hoe ontzettend enthousiast ze reageren, ja natuurlijk!

En toen gingen we met onze lege auto naar Curves. We hadden de auto wat verder op een parkeerplaats staan, maar toen we binnen kwamen….. ” o, o, even de auto maar ophalen hoor”: zei Wytze. tjongejonge, wat was er alweer een hoop verzameld!!!
Helemaal top hoor, er waren mensen geweest die zelfs al wat leuke dingetjes hadden ingepakt, een lieverd die al 4 handdoekpakketjes had gemaakt, weer een ander die 6 flessen douchegel met 6 sponzen had geschonken, veel tandpasta van een mondhygiëniste gekregen, en ja hoor, dat komt ook heel goed van pas!! En bewaren jullie ook die leuke tasjes hoor, die meiden vinden dat ook helemaal te gek! (zie laatste foto). Lieve Astrid Letterboom, als jij dit leest, noem jij dan de namen van die schatten van vrouwen!!!! Dank jullie wel allemaal hoor. We hebben zelfs een nieuw idee gekregen, we willen alle huizen 5 of 10 handdoekpakketjes schenken, zodat elk kind die nieuw in een opvanghuis komt, gelijk een leuk handdoekpakketje van A Break 4 Kids krijgt, hoe leuk is dat voor zo’n kind? Mooi toch!! Dit alles gaat Sylvana regelen, zij gaat de coördinatie doen en is contactpersoon van Curves geworden. Heel veel succes Syl én Curves!! Kijk naar de foto’s Syl, dan weet je ongeveer wat je te wachten staat de volgende keer, ahum. Hahah!! Geniet van de foto’s!

Oja, en toen gingen Wytze en ik naar huis, met wéér een wagen vol geladen, en dat kwam goed uit met die regen en wind!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!