Nieuw! Welkom pakketjes

dinsdag 20 januari 2015 Toiletartikelen

Door Marjan Weistra

Wij gaan dit jaar starten om ook mooie ‘welkom pakketjes’ te maken in deze stichting. Het gaat om kinderen die nieuw in een opvanghuis komen, die we een leuk welkom pakketje namens A Break 4 Kids willen geven! Een pakketje bevat dan wat handdoeken, shampoo, douchegel, tandenborstel/pasta, kammetje, geurtje enzo.

Sylvana Uittenbogaard gaat deze taak op haar nemen! Zij zal ook de pakketjes voorzien van een mooie kaart met een bemoediging erop, zodat we de kinderen even een hart onder de riem kunnen steken, als ze zo nieuw in een huis komen! Daarom sparen we het hele jaar door voor de diverse drogisterijartikelen, dus blijft u aub alert om dit te blijven doen hoor!
Sylvana zal de pakketjes naar de huizen brengen!

MEER BEDRIJVEN?
We hopen naast Curves (een fitness centrum), ook nog andere bedrijven misschien willen meehelpen? Laat het ons weten, zodat wij al die kinderen kunnen steunen. Het gaat al snel om ruim 100 pakketjes per jaar. Alvast bedankt!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!