De beest uithangen!

zaterdag 28 februari 2015 Uitstapjes

Door Wytze Weistra

Donderdag 26 februari zijn we met de jonge kinderen naar de binnenspeeltuin “Kidszoo” in Noordwijkerhout geweest.

Het was jammer dat er maar een klein groepje kinderen meegekomen was, maar die hebben zich met de begeleiders (Bep en Kiki) en de studenten (Robin van Unen en Esther Sonneveld) uitstekend vermaakt. Leuk dat ook ‘onze’ studenten en de begeleiders heel fanatiek mee stonden te springen, rennen, en nog veel meer zoals van de glijbaan af, op de trampoline springen, in de ballenbak. Dat heb ik even allemaal mooi bekeken. 🙂

Omdat we gereserveerd hadden konden we ondanks de enorme drukte vanwege de vakantie en het slechte weer gebruik maken van een eigen ruimte (Ollie genaamd) waar iedereen even tot rust kon komen na alle fysieke inspanningen en ook om na het nuttigen van limonade en chips er weer volop tegenaan te gaan. Het was een gezellige, mooie ruimte.

De middag werd afgesloten met een patatje, snack en drinken, in onze ‘eigen ruimte Ollie’.

Dit was voor AB4K het laatste uitje met dit huis, omdat de kinderen elders worden ondergebracht.

We kunnen terugkijken op een aantal mooie jaren waarin we met deze kinderen leuke uitstapjes hebben kunnen maken en wensen hen en de begeleiders al het goede toe.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!