Sparen voor handdoeken

dinsdag 03 maart 2015 Toiletartikelen

Door Jo Lien

Beste allemaal,
Zoals jullie (misschien) weten heb ik onlangs een oproepje gedaan voor de handdoeken van de BP. Nou heb ik door een berg lieve mensen de handdoeken voor mezelf bij elkaar weten te krijgen. Daar ik nu over heb en ik verwacht binnenkort nog een paar zegels te krijgen, wil ik deze graag inzetten voor het goede doel.

Ik heb al vaker wat geplaatst over A Break 4 Kids en hen wil ik hiermee nu weer steunen. Voorheen heb ik wel eens gevraagd voor kerstkaarten en mini’s/proefmonsters/toilettasjes. Dit alles was ook voor hen. En zo ook de handdoeken. Bij de pakketjes met toilettasjes en beautyproducten die ze aan de kinderen in de weeshuizen geven, willen ze ook graag een handdoek per kind geven.

Dus ik wilde de actie van de BP gaan gebruiken om voor dit doel handdoeken aan te schaffen. Per set van 2 handdoeken zijn de kosten 3 euro (2,99 om precies te zijn). Dus ik vraag aan jullie of jullie met je hand over je hart willen strijken en geld zouden willen doneren (mag 3 euro zijn, of bijvoorbeeld 1,50 voor 1 handdoek (dan vinden we vast wel iemand voor de andere helft) of een meervoud van dit getal, hahaha! Ik heb een freebies pasje, dus er zijn slechts 2 zegels nodig per set (ipv 4) dus dan zou er lekker vlot gespaard en gekocht kunnen worden. De eerste 2 sets (dus 4 handdoeken) heb ik zelf al gekocht en ik hoop dat jullie me willen helpen er veel meer handdoeken voor de kinderen van te maken!

Mocht je interesse hebben, dan hoor ik het graag, dan krijg je mijn rekeningnummer en kan ik na overmaking handdoeken gaan kopen!

Voor mensen die willen doneren, neem vooral contact met mij (Jo Lien) op en zie verder op facebook voor meer info.

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!