Tikibad 2 (gemengde huizen)

dinsdag 03 maart 2015 Uitstapjes

Door Yasmine en Eliane

Woensdag 25 februari zijn we met Jolanda, vijf begeleiders en de gemengde huizen naar het Tikibad geweest.

Samen met twee begeleiders gingen we met de groepen zwemmen en van de glijbanen af. Het was erg druk in het Tikibad, waardoor er vele lange wachtrijen stonden. De meiden en jongens wilden overal in, het hield maar niet op! Wij daarentegen hielden het toch liever bij de Moonlight en het bubbelbad.

Na een uur kwamen we met zijn allen bij elkaar om even gezellig wat lekkers te eten en te drinken.

Daarna werd er weer volop gezwommen!

Toen was het helaas alweer tijd om te gaan. We vonden het erg leuk en zagen dat de kinderen het ook naar hun zin hadden! Een paar jongens vonden het uiteindelijk zó leuk dat ze na afloop langer bleven in het Tikibad.

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!