Joyce Boons

maandag 17 augustus 2015 Achter de schermen

Joyce  heeft al verschillende jaren de Kerstcadeautjes voor de kinderen verzorgd en daarbij maakte zij altijd mooie kaarten die de kinderen kregen. Vanaf dit jaar krijgen de kinderen naast de toilettasjes een make up- en bling bling setje (voor de jongens zijn er ‘jongens cadeau setjes’) en  verder vele cadeautjes die er gegeven worden tijdens een spelletje op de Kerstavonden.

Bovendien groeit het aantal huizen gestaag in regio Haaglanden en zodoende zijn we heel blij dat er liefst 7 vrouwen (incl. Joyce) kaarten gaan maken voor de kinderen. Omdat het veel meer kaarten worden, moet dit dus allemaal gecoördineerd worden. Dit is natuurlijk een vak apart! Omdat Joyce zo is ingeburgerd bij AB4K gaat zij deze coördinatie doen. En daar zijn we super blij mee!Bedankt en veel succes Joyce!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!