Gezellig!

zaterdag 24 oktober 2015 Uitstapjes

Roze, groene en blauwe ballen, allemaal Fluoriserende ballen!
Aan de kleur ging het niet liggen dacht ik toen ik, Aimee van der Bilt, op woensdag 21 oktober met het gemengde uitje meeging. Stom Stom Stom ik was te laat, ik had verkeerd gekeken in mijn agenda, hoe dom!

Gelukkig had Jolanda mijn berichtje gehoord en stond zij prima op tijd voor de kids paraat.
Ik dacht het wel goed te kunnen maken door een paar prachtige worpen te doen, helaas was de goot meer regelmaat dan uitzondering. Het werd goed duidelijk dat de kinderen en zelfs Jolanda meer talent hadden.

Al met al was het een hele leuke middag, de chips en drankjes vonden gretig aftrek en ik kijk dan ook uit naar een volgende keer, waar ik op tijd zal zijn. Ik hoop erg dat de kinderen ook genoten hebben en dat we een momentje van ontspanning hebben kunnen bieden met een gevoel van vertrouwen voor de toekomst, hoe klein de bijdrage ook is.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!