Curves tournee

vrijdag 13 november 2015 Toiletartikelen

Vandaag hebben we 2 Curves in Den Haag, en 1 Curves in Zoetermeer bezocht. In Den Haag waren we 3 weken geleden al geweest, en vanmorgen dus weer. Enne, alle vrouwen waren heeeeeel enthousiast, en willen nog graag verder sparen, zodat we volgende week en vrijdag 11 december nog een keer langs gaan, wauw, tof hè?

 

De auto zat echt helemaal vol en we zijn 3 uur bezig geweest om alles te sorteren, kunnen jullie nagaan HOEVEEL het was, LEUK !

Dank je wel lieve Astrid, Wijnanda en Heleen en natuurlijk ook voor alle lieve dames die hebben geschonken om zo mooie toilettasjes te kunnen realiseren. We kunnen nu al genieten van al die vrolijke koppies van de kinderen tijdens de kerstavonden. Er is een kerstavond voor de meidenhuizen en een kerstavond voor de gemengde huizen. We kijken er nu al naar uit.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!