Kerst 4 Kids 1

donderdag 17 december 2015 Uitstapjes

Twee van de drie Kerstvieringen zitten er alweer op. De eerste avond voor de meidenhuizen, en de tweede avond was voor de gemengde huizen. De derde avond zal volgende week gevierd worden.

Er was ontzettend veel geschonken door de Curves fitness centra, vandaar de foto met ‘hun’ paraplu. Ook namens de meiden en begeleiders wordt Curves hartelijk bedankt!

Jolanda had een hele gezellige locatie gevonden. Namelijk Fuego, een bbq restaurant te Zoetermeer. Het was er heerlijk, niet alleen het eten, maar ook de lieve eigenaars Joke en Marinus. Echte schatten, dank jullie wel voor jullie lieve en zorgzame aandacht voor de kinderen én ons !

De eerste avond waren Barbara, José, Wytze en Marjan aanwezig.
De tweede avond waren Sandra, Martin, Jolanda, Melinda, Wytze en Marjan aanwezig. Het was fijn dat Melinda ook kon zien hoe blij de meiden reageerden op de make up setjes, echt geweldig!!

Hieronder het verslagje van Barbara van de eerste avond!

Door Barbara Kops

Kerst 4 Kids 1

Dinsdag 15 december stond in teken van het kerstdiner met de meidenhuizen. In restaurant Fuego stond de kerstboom al aan, de kerstkransjes op tafel en alle cadeautasjes ingepakt klaar.

Na een warm welkom kon iedereen heerlijk gaan eten maar wat bleek we moesten zelf koken!!! Heerlijk BBQ-en!! Zelf je spies rijgen met heerlijk vlees, vis, paprika, ui en nog veel meer.

Nadat we onze buikjes vol hadden gegeten en heerlijk hadden gekletst was het tijd voor wat actiefs. STOELENDANS!! Met mij als DJ en Wytze als “stoelen weghaler” hebben de dames goed hun best gedaan! Jose deed ook haar best maar viel al snel af  🙂
Voor iedereen die meedeed was er een leuk cadeautje.

Na de inspanning was het tijd voor iets zoets: Vanille ijs met slagroom. Heerlijk!
Om de avond af te sluiten kregen alle meiden een prachtig, bom volle, tasje met allerlei spulletjes. Een lippenstift, lekker luchtje, bad schuim, smeerseltje, toilettas, prachtige ketting en nog veel meer!! De dames waren er stil van.

José en ik hebben super genoten van de blije gezichten van alle meiden!
Het was toen tijd om afscheid te nemen. De dankbaarheid straalde van alle gezichten af toen de meiden afscheid kwamen nemen. Het was een fantastische avond!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!