Ayers Rock 1

maandag 08 augustus 2016 Uitstapjes

Dinsdag 2 augustus zijn wij, Steffie en Teun, met de kids afgereisd naar Ayers Rock te Zoetermeer om daar de hindernisbaan te trotseren. Het weer werkte totaal niet mee (alleen maar regen), maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd enthousiast begonnen aan het parcours. Sommige onderdelen gingen geweldig maar met andere onderdelen hadden sommige kids wat meer moeite.

Iedereen werd pas echt fanatiek toen er over het water gelopen moest worden. Bij het eerste obstakel bleef iedereen nog droog maar bij het tweede onderdeel is bijna iedereen het in gedoken. De ene duik was nog mooier als de andere! Toen de drempel van het nat worden eenmaal was gepasseerd, hebben de kids meer in het water gelegen dan dat ze op het droge stonden. We hebben de grootste lol gehad!

Toen was het tijd om heerlijk te douchen om af te sluiten met een hapje en een drankje. Het was wederom een leuk uitstapje!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!