Ayers Rock 2

maandag 08 augustus 2016 Uitstapjes

Woensdag 3 augustus zijn wij, Souad en Sandra met enthousiaste meiden en begeleiders de uitdaging aangegaan om bij Ayers Rock te Zoetermeer de hindernisbaan zo goed mogelijk af te leggen.

Na een korte introductie en kennismaking zijn we van start gegaan. We mochten na de start de grond niet meer raken, anders kregen wij met de hele groep een strafpunt. Bij drie strafpunten moest er een opdracht uigevoerd worden, zoals opdrukken, heen en weer rennen of een andere moeilijke opdracht.  

De meiden waren erg fanatiek en zij hielpen elkaar bij de hindernissen. Ook toen zij bij het water onderdeel aankwamen deed iedereen mee, waar sommige meiden zich goed staande hielden en een ander met een grote smak in het water belande!

Het weer zat dit keer gelukkig goed mee, het is de hele middag droog geweest en het was een aangename temperatuur. We hebben erg gelachen en daarna nog nagepraat met elkaar onder het genot van een zakje chips en een frisdrankje. Het was een erg geslaagd uitstapje!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!