Suppen 1!

vrijdag 19 augustus 2016 Uitstapjes

Door Barbara Kops

 

Het is een mooie dinsdagmiddag 16 augustus! De zon schijnt, 22 graden en de sup planken liggen klaar. Sandra en ik (Barbara) hebben er super veel zin in!! Toen de meiden er allemaal waren, konden we niet wachten op de planken te gaan maar helaas we moesten eerst een warming-up doen. 

Toen we eenmaal warm waren mochten we dan eindelijk de planken op. Na een korte uitleg gingen we van start! Het bleek best lastig te zijn, vooral om te gaan staan. Gelukkig lukte het iedereen om te staan en zijn we een stukje over de Hollandse Plassen gaan peddelen.

Na een tijdje peddelen, besloot ik een duik te nemen! Dit was natuurlijk niet de bedoeling 🙂 maar verfrissend was het wel. Eén van de meiden viel helaas ook aan het begin het water in maar klom gelijk weer op haar sup.

Iedereen was na 1,5 uur wel moe geworden van het suppen dus moest er wat energie in. Patat en fris!!!

Het was een fantastisch middag en de meiden hebben enorm genoten!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!