Enthousiaste Esther

dinsdag 29 november 2016 Achter de schermen

We zijn heel blij met de spulletjes die Esther van Dijk uit Lelystad allemaal heeft geschonken. Zij heeft deze actie om te sparen voor de kinderen zelf op touw gezet en volledig zelf gecoördineerd in haar kerk “de Pijler” en op haar werk in het gemeentehuis te Lelystad! Het waren niet alleen 5 dozen vol met proefmonstertjes maar ook nog 80 prachtige kerstdozen! Geweldig, want een kerstdoos ziet er toch ook alweer heel feestelijk uit.

Natuurlijk willen we alle mensen van de Pijler en het gemeentehuis in Lelystad van harte bedanken voor hun bijdrage, en uiteraard Esther bedanken voor haar werk en het meehelpen om straks al die kids extra te verwennen, dank jullie wel allemaal en dank je wel lieve Esther!

Gisteren werd alles gebracht door een bezorger uit Lelystad, hij vond het een takkeneind rijden, maar was natuurlijk heel benieuwd waar het nu voor was? Dit natuurlijk uitgelegd onder een bak koffie en speculaasjes en ook hij was gelijk weer helemaal blij. Nog snel een AB4K flyer in zijn handen gedrukt hihi..

Ik had wat foto’s doorgestuurd van al die gezellige dozen en de proefmonstertjes, en kreeg toen van een lieve begeleidster dit antwoord: ”Wauw wat geweldig! De kids hebben het steeds al over het etentje waar ze veel zin in hebben. Sommige kinderen zijn steeds al hun mooiste kleding aan het laten zien en vragen dan wat het allermooiste is, zodat ze er top uitzien op de Kerstavond. Zoooo schattig! Daaruit zie je hoeveel het voor ze betekend om iets te doen met Kerst”.

Een ander begeleidster zei dat sommige kinderen nog nooit in een restaurant hebben gezeten, en een cadeautje krijgen echt uniek is voor hun?!

Geweldig blij om dit te mogen realiseren met inzet van vele lieve mensen, sommige vrijwilligers, sommige buitenstaanders, en zelfs passanten die het zo graag willen schenken.

Dank, dank, dank, voor ons is Kerst al begonnen!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!