Welkom Diana

donderdag 17 november 2016 Achter de schermen

We zijn heel blij met onze nieuwe vrijwilliger.  Zij heet Diana Kok en werkt als gastvrouw in twee opvanghuizen. Toen we haar tijdens het bowlen ontmoette, was er meteen een klik.

Diana zal de tweede relatiebeheerder worden bij A Break 4 Kids. Zij werkt al als gastvrouw in twee opvanghuizen en zodoende is het heel makkelijk om zo goed contact te hebben met deze huizen. Zij zal nog een derde huis onder haar hoede nemen. Zij weet immers wat de kinderen beweegt en het lijntje is natuurlijk lekker kort tussen A Break 4 Kids en de kinderen.

Gisteren mochten we gezellig mee eten met de kids en we hebben twee begeleiders ontmoet, Dyella en Waldmar. Het was super gezellig en het eten was heerlijk!! Er waren patatjes, nasi, kleine loempia’s, verschillende soorten vlees, sausjes, komkommer en tomaat en als toetje zelfs ijs!

Maar vooral de gezelligheid was top en we willen hen en de kinderen bedanken voor hun warme gastvrijheid en kijken naar de Kerstavond uit om jullie beter te mogen leren kennen.

Uiteraard willen wij Diana van harte welkom heten en haar ontzettend veel succes wensen!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!