De Kapel te Lisse

donderdag 08 december 2016 Achter de schermen

Omdat A Break 4 Kids al wat jaartjes meeloopt in de opvanghuizen en we drie jaar geleden hebben besloten om alleen nog voor kinderen tussen de 12-18 jaar te gaan, kunnen we de ‘jonkies’ toch niet helemaal loslaten… En vooral niet als je weer zo’n prachtige donatie krijgt als vanmorgen!

Vanmorgen hebben we de Kapel te Lisse bezocht, een christelijke boekenwinkel, nouja, eigenlijk is het ook een soort buurthuis hoor, want je kunt ook voor een goed gesprek met koffie terecht (mits het niet te druk is natuurlijk…). De winkel wordt door Jaco en Wim geleid en het is allemaal vrijwilligerswerk en ook zij dragen A Break 4 Kids een warm hart toe.

Eerst mochten we een financiële bijdrage ontvangen van hen uit de fooienpot om daarna nog een prachtige collectie nieuwe boeken en luisterboeken te mogen ontvangen. Deze komen heel erg goed van pas, want onze ‘eigen’ Desiree (zie contactpagina) bezoekt gezinnen met jonge kinderen en die weet er wel raad mee. Ze appte al dat ze weer een paar gezinnen erg blij kon maken!!

We willen jullie hartelijk bedanken Jaco en Wim, echt fantastisch om deze jonge kinderen leuke kerstcadeautjes te kunnen geven!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!