De nieuwe Update

dinsdag 27 december 2016 Achter de schermen

December is natuurlijk een hele gezellige en leuke maand, maar het is ook een ontzettende drukke maand voor A Break 4 Kids.

Het vergt veel voorbereiding om ons jaarlijkse inpakdag voor te bereiden, en dan is er natuurlijk de inpakdag zelf waar vele vrijwilligers komen opdraven om al die kerstpakketten voor de kinderen in te pakken. Een supergezellige dag waar ook vele vrijwilligers elkaar weer eens ontmoeten.

En dan komt het leukste.. dat zijn de twee kerstavonden die we hebben met de kinderen samen. Het is gezellig om samen heerlijk te eten en om dan aan het einde van die avond de kinderen te mogen verwennen met al die kerstpakketten, tja, daar zijn eigenlijk geen woorden voor, zó leuk om te doen. En ze hebben het nodig hoor. Ze verdienen het om ook eens opgebeurd te worden.

Enfin, genoeg onderwerpen voor onze nieuwste update van December. Veel plezier met het lezen!
Kijkt u op: http://abreak4kids.nl/wp-content/uploads/2014/03/Update-December.pdf

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!