Inpakdag 2016!

maandag 12 december 2016 Achter de schermen

Door Anita Loermans

Afgelopen zaterdag was het weer zover, onze jaarlijkse inpakdag van de kerstpakketten voor de kinderen van A Break 4 Kids!

Om 7.30 uur gaat de deur al open en word de zaal opgebouwd tot inpakhal voor de 80 tasjes die we vandaag inpakken. Na heel wat gesjouw met banken en stoelen worden de tafels weer klaargezet met alle produkten daarop.

Langzamerhand stromen de vrijwilligers binnen en met een stukje kerststol en een bak koffie in de hand word de instruktie gegeven. Maar liefst 28 dozen voor de jongens en 52 dozen voor de meiden worden gevuld…

Een morgen als deze betekent vooral natuurlijk voor de kinderen een pakket inpakken maar ook met oude bekenden bijpraten, nieuwe gezichten zien en gezellig samen koffie drinken met heerlijke zelfgebakken taart! Aan het eind van de morgen hebben we gezamenlijk een broodje gegeten om dan vervolgens in een stoet van auto’s de pakketten wegbrengen naar een top opslagruimte waar we dit keer gebruik van konden maken. In een mooie opslagruimte bij Piet en Truus.

A Break 4 Kids wil heel graag de vrijwilligers, donateurs en iedereen die heeft geholpen heel hartelijk bedanken voor hun lieve inzet, zodat de kinderen straks weer heerlijk verwend kunnen worden!!

Wat A Break 4 Kids betreft kunnen de Kerstuitjes beginnen, wij hebben er zin in!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!