Kerst 4 Kids 2016

donderdag 15 december 2016 AlgemeenUitstapjes

Wat een supergezellige avonden hebben de kids, begeleiders en wij allemaal gehad! Dit keer hebben we in Den Haag bij Fish & Meat de avonden doorgebracht. De eerste avond was voor de meiden. Desiree, Melinda, Wytze en Marjan waren van de partij. Er was één meidenhuis die nog vóór dit diner een leuk bezoekje hadden bij een kapper, maar daar schrijft Melinda later over.

 

Op één na waren álle meiden aanwezig, tof hoor! Er was een gezellig plekje gereserveerd en het leuke was dat iedereen kon pakken wat zij wilden eten.

Nou, en dat hebben ze geweten hoor, er was sushi, chinees eten, soepen, salades, allerlei soorten vis, vlees, aardappelproducten en ontzettend vele varianten van desserts. Koekjes, cakes, eclairs etc. en heel veel soorten ijs! En naast dit alles was er een groot assortiment aan vruchten en fruit. Met het drinken was het idem dito qua keuze. Ook heerlijke frisdrank uit de tap.

Er was een hele gezellige sfeer en iedereen had echt lol. Het is leuk om te horen dat de kinderen enorm naar zo’n avond uitkijken en ze zagen er ook prachtig uit! Wauw, trots op hun!

Aan het einde van de avond kregen eerst de meiden die het juiste getal hadden geraden een cadeautje. Daarna werden de kerstpakketten uitgedeeld. Wat is dat toch altijd weer genieten zeg, zo blij!!! Het is leuk dat sommige meisjes álles meteen gaan bekijken, terwijl andere meisjes juist alles op hun gemak thuis willen bekijken! Er waren ook gelijk meiden die hun nieuwe oorbellen indeden of hun make up gingen testen. Er was zelfs een meisje bij dat haar kerstkaart rustig ging bekijken en lezen wat er in stond en zei: ‘ahh, wat liehieeeeff’. Na de lieve knuffels en afscheid ging iedereen naar huis met een goed gevulde kerstdoos én buik J !

De tweede avond was voor de 6 gemengde huizen, dit werd zo druk bezocht dat er nog een extra tafel bij de gereserveerde tafels bij moest. Helemaal te gek! Ook deze kids keken hun ogen uit wat er allemaal te eten was. Menig dieet werd heel fanatiek even in de kast gedaan. Er was ook iemand bij die de hele dag niets had gegeten en dus snakte naar het eten, slimmerikje..

Deze avond waren Aimee, Teun, Diana, Wytze en Marjan erbij. Het enige nadeel van deze avond was dat het heel veel sjouwen was om de dozen op de juiste plek te krijgen. Gelukkig kwam bij de tweede lading Teun eraan, die meteen aan de sjouw ging. En wat was er dit jaar ontzettend veel voor de jongens!! De jongens kregen een doos én een jongenspakketje (nouja, tje…)! Toen dit voor een jongen op tafel werd gezet, keek hij om zich heen omdat hij dacht dat het voor de hele groep was?! Toen hem gezegd werd dat iedereen dit zou krijgen, werd ‘ie zo blij en zei dat hij nog nooit zoveel had gehad! De pet was vet, de kousen nodig, en Axe, maar het allermooiste vond hij de asbak 🙂 🙂 :)!

Nog een jongen gesproken, die zijn baas zal vertellen over A Break 4 Kids en waar we dan volgend jaar terecht kunnen om te eten, of een workshop doen. Lief hoor, het is ook een lieverd! Het is ook altijd weer leuk als de meiden gelijk met de sieraden aan de gang gaan, dat blijft altijd weer leuk om die kreten te horen als het doosje opengaat!

Ook deze avond hebben we vele gesprekken gehad met de begeleiders en kinderen, heerlijk om elkaar beter te leren kennen. Het was een echte Kerstavond waarin gezelligheid en het gezellig samen zijn helemaal centraal stond.

We wensen alle kinderen nog heel veel plezier met al dat moois en dat jullie het verdienen om in het zonnetje gezet te worden en dat jullie je bemoedigd mogen voelen.

Fijne Kerst en alvast een heel gelukkig, vredig Nieuwjaar!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!