Nicole Kanters

dinsdag 10 januari 2017 Achter de schermen

We zijn heel blij dat we een lieve en fanatieke vrouw aan jullie mogen voorstellen. Zij gaat de social media doen en daarnaast alles wat met PR te maken heeft. Het is een enorme klus, maar ze zit boordevol ideeën en heeft er ontzettend veel zin in. Wij stellen graag Nicole Kanters aan u voor..

Soms heb je de tijd om even stil te staan bij wat je hebt. Dat gebeurde toen ik een milde burn out kreeg in november 2016. Ik werd mij sterk bewust dat wij het eigenlijk heel goed hebben. Een dak boven je hoofd met alles erop en eraan. Een heerlijke tienerzoon, een lieve vriend, familie en vrienden dichtbij en ver weg maar altijd in het hart. Een fijn thuis dus…

En toen bedacht ik me dat ik best wat  tijd kan geven aan tieners die dit allemaal niet als vanzelfsprekend kunnen zien. Tijd om te geven en te helpen. Er zijn heel veel acties om kinderen over de grens te helpen maar dichterbij en kleinschalig spreekt mij veel meer aan. Ik geloof in de kleine persoonlijke initiatieven van mensen die hier gepassioneerd mee bezig kunnen zijn.

Marjan is zo iemand en zij opende bij mij de ogen dat er tieners zijn die het veel minder hebben. Met hele heftige persoonlijke verhalen. Deze kids zijn zelfs blij verrast als ze een eigen handdoek krijgen, dus een gevuld toilettasje bij aankomst in het opvanghuis is helemaal geweldig!

Samen maken we het verschil voor deze kinderen. Dit jaar ga ik mij bezig houden met social media, pr en dat waar ik van toegevoegde waarde kan zijn voor A Break 4 Kids.

Lieve groet en het allerbeste voor 2017 💓 Nicole Kanters

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!