Nieuw Jaarverslag!

woensdag 15 februari 2017 Achter de schermen

Voor A Break 4 Kids was 2016 een bewogen jaar. We werden vijf jaar, sommige functies zijn stabiel geworden, eindelijk een secretaris aangeschoven en natuurlijk de geweldige donatie van het Sterrenfonds en nog veel meer..

– Teun Vetter is aangeschoven als secretaris en over twee weken is hij dat ook alweer één jaar! We zijn dankbaar dat hij ons meehelpt, omdat dit toch een functie is waar je bekend mee moet zijn en Teun was al eerder secretaris geweest, dus komt zijn hulp voor ons als geroepen.
– Natuurlijk hebben we ons vijfjarig bestaan gevierd met alle vrijwilligers van de stichting en met de begeleiders van de huizen. Dit was een geslaagde avond.

Meer gaan we niet verklappen, want de rest kunt u lezen in het nieuwe jaarverslag. En ook bij dit verslag kunnen we blij en dankbaar terug kijken op een geweldig jaar!

We willen u veel leesplezier wensen bij het lezen van dit verslag. Ook zijn er weer foto’s bijgezet van de verschillende onderwerpen. Het zal misschien niet al te zakelijk zijn, maar daar hebben wij ook absoluut geen behoefte aan. A Break 4 Kids wil een bewogen en een gezellig club mensen zijn die samen een intieme sfeer nastreven!

http://abreak4kids.nl/wp-content/uploads/2014/04/AB4K-Jaarverslag-2016.pdf

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!