Paastaarten 4 Kids!

dinsdag 11 april 2017 Achter de schermen

Maandagmorgen waren we al op tijd bij Esmay (Kraaines) te Zoetermeer om daar maar liefst 5 taarten op te halen. Esmay bood direct aan om 2 taarten voor de kids te willen bakken toen wij het oproepje op Facebook zette. Haar tante Anette vroeg Esmay om ook 2 taarten te bakken om deze te doneren. Dank je wel Anette!! En als laatste was er een vrouw die vanwege ziekte moest afzeggen om te bakken en wij Esmay vroegen om nóg één taart extra te bakken en zodoende uitkwamen op 5 taarten!! Dit heeft Esmay met liefde gedaan, want ze waren echt zo ontzettend mooi!!

We willen ook reclame maken voor haar. Esmay heeft twee jaar geleden het bedrijfje, genaamd “Kraaines” van haar moeder overgenomen en het loopt hartstikke goed. Kijken jullie maar eens op de site om de verschillende prachtige taarten/cupcakes, koekjes en nog veel meer te bekijken. http://www.kraaines.nl/

Lieve Esmay, we kunnen je domweg niet genoeg bedanken voor al je inzet en werkelijke prachtige taarten, dank je wel hoor!!

Deze taarten hebben we gelijk naar een gedeelte van de huizen gebracht. De begeleiders vonden het echt hele mooie taarten en sommige kids moeten toch echt wachten tot de Paasdagen, maar het overgrote deel ging gelijk in de avond aanvallen!! Wel leuk en leerzaam als je van een kind hoort wat er van het vorige uitstapje gevonden werd. Goed om mee te nemen, want we doen het tenslotte voor hen!

Maandagavond hebben we weer een lading taarten opgehaald. Dit waren Rosalie de Haas, Carla van Hage en Jaap van Duijn! Hele mooie exemplaren! Dank jullie wel, ze waren schitterend! En die appeltaart van Jaap rook zo heerlijk in de auto, nou je wordt bedankt hoor Jaap, grrrr, hihi…

We zagen ook dat er veel tijd in de taarten van Rosalie, (haar dochter heeft ‘em gegeven) en Carla zat, wat een finesse om zulke taarten te maken! We willen jullie ook van harte bedanken voor deze hele mooie taarten.

Deze taarten hebben we dinsdagmorgen naar de andere huizen gebracht! Het was supergezellig om vele nieuwe en oude bekende begeleiders te ontmoeten. Hele leuke gesprekken gehad en wat zijn jullie toch een kanjers! Dat moest eigenlijk ook eens in de krant komen hoeveel passie, zorg en liefde jullie voor de kinderen hebben om ze zo op te vangen! Het is zoveel bedenken, overwegen, aanpassen, opvangen en dit veelal achter de schermen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Jullie werken met kids en dat is heftig als je onrecht ziet. We hebben diep respect voor jullie en waarderen jullie grote inzet voor deze kids. Dank jullie wel en dat jullie dit mogen blijven volhouden, want het zal nooit ophouden! Een dikke knuffel van ons XX!

En heel graag tot het volgende uitstapje!

Lieve groetjes en een heel mooi, gezellig en fijne Pasen met elkaar, namens alle vrijwilligers van A Break 4 Kids!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!