Vrijwilliger in het zonnetje!

dinsdag 04 april 2017 Achter de schermen

Wytze Weistra, wie kent hem niet? Deze maand is helemaal voor hem! Hij is samen met Marjan geroepen door God om deze mooie stichting te beginnen en doet dit nu nog met evenveel plezier en overtuiging als aan het begin! Hij is met recht de stille kracht achter alles wat er gaande is in A Break 4 Kids.

Of het nu vroeg opstaan is om deuren te openen bij de inpakdagen of een donatie op te halen en ergens heen te rijden om A Break 4 Kids bekender te maken, het maakt niet uit. Van marsepein bolletjes draaien tot aan het bezoeken van alle huizen, Wytze is er! Alles, maar dan ook alles voor de kids overhebbende om dingen voor elkaar te krijgen, zodat de kids weer iets moois krijgen of naar uit kunnen kijken, zoals de uitstapjes en vooral de Kerstavonden.

En.. hij is penningmeester en past goed op de centen, zodat er zoveel mogelijk rendement behaald kan worden! Hij is verantwoordelijk voor de plan de campagne en donateurs, omdat Wytze dankbaar is voor alles wat we mogen ontvangen voor de kids! En hij is ook nog de lieve geduldige man van Marjan.
Dank je wel lieverd, voor álles!

“Hallo allemaal,

Ik mag dus nu een stukje schrijven over mijn motivatie bij A Break 4 Kids. Als je getrouwd bent met een vrouw als Marjan, wordt je vanzelf meegezogen in haar enthousiasme om om te zien naar deze kinderen! Het kost dan ook geen moeite om me daarvoor in te zetten!

Het is geweldig dat nu in 2017 we tien opvanghuizen bezoeken en dat er binnenkort nog een uitbreiding in de omgeving van Leiden zit aan te komen. Dit hebben we kunnen realiseren mede dankzij de vele vrijwilligers en donateurs. Ik kijk dan ook dankbaar terug naar de afgelopen jaren en hoop nog lang door te kunnen gaan met dit prachtige werk, samen met Marjan”

Groet, Wytze

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!