Drie huizen voor Melinda

woensdag 12 juli 2017 Achter de schermen

Afgelopen maandagavond hebben we Melinda mogen voorstellen in een derde huis te Zoetermeer. Door verschillende veranderingen in de jeugdzorg moest A Break 4 Kids jaren geleden afscheid nemen van dit huis. En door wéér andere veranderingen is het nu mogelijk om daar weer terug te komen, zodat wij ook deze kinderen mogen trakteren op gezellige uitstapjes tijdens alle schoolvakanties. En dat is natuurlijk, vinden wij, altijd goed nieuws!

Natuurlijk kregen de kinderen een uitdeeltje die zo langzamerhand erg bekend gaan worden in de huizen, gezien de mailtjes en reacties van de begeleiders.

Melinda, die al relatiebeheerder is in twee huizen, zal nu dus drie huizen onder haar hoede nemen. Wij zijn ontzettend blij met haar, want je kunt zien dat zij er zo heerlijk ontspannen bij zit. Daarnaast zorgt zij altijd voor die prachtige make up setjes die de meiden krijgen bij de kersttassen.
En alsof dát nog niet genoeg is, helpt ze ook altijd mee om de welkomstpakketjes in te pakken.

Lieve Melinda, we willen je heel veel succes wensen met jouw inzet voor deze huizen én voor A Break 4 Kids.

En je op deze manier ook ontzettend bedanken voor alles. XX!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!