Zaterdag 24 juni

dinsdag 04 juli 2017 Achter de schermen

Zaterdag 24 juni was het weer zover. A Break 4 Kids heeft 135 welkom pakketjes gemaakt! Het was zo goed voorbereid dat we zelfs in een morgen al klaar waren.

Natuurlijk was het ook een voorrecht om de Maasgaarde te mogen gebruiken. In dit gebouw is het makkelijk om uit te laden, en alle spulletjes makkelijk op de tafels te zetten. Er zit een klein keukentje bij, zodat er voldoende koffie en thee gemaakt kon worden, ook niet onbelangrijk. 🙂

Het was niet alleen praktisch, maar ook heel gezellig. We kunnen terug kijken op een geslaagde morgen waar we 135 mooie pakketjes voor de kinderen hebben kunnen maken!

Maandag 26 juni zijn alle pakketjes naar de huizen gebracht, en daar werd natuurlijk heel enthousiast op gereageerd! We zijn blij dat we vele kids weer blij kunnen maken als zij nieuw in zo’n opvanghuis komen wonen. Het geeft hun een goed gevoel als ze weten dat er een stukje betrokkenheid en bewogenheid van buitenaf komt.

We willen langs deze weg alle vrijwilligers en donateurs ontzettend bedanken voor hun bijdrage, dank jullie wel namens ons én de kids. Toch willen we Anette, Melinda, Nicole, Loes en Marja apart bedanken voor hun lieve hulp op deze morgen , dank jullie wel!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!