Ayers Rock te Zoetermeer!

donderdag 03 augustus 2017 Uitstapjes

Door Frank en Indy

Dinsdag 1 augustus zijn wij naar Ayers Rock geweest voor een uitstapje. De bedoeling was om de stormbaan aldaar te doen, maar vanwege afzeggingen is er voor gekozen om lekker de klimwanden te doen.

Ontzettend knap, om na enkele instructies van de instructieleidster, de klimwand de top te bereiken. Poeh, je moet geen hoogtevrees hebben……..Nou een van de kinderen had dat wel maar klom toch, bravo! Eén van de kinderen ging ook nog abseilen van zo’n 25 meter. Héél knap en gedurfd.

Met enige zweetdruppeltjes en vermoeidheid werd deze middag afgesloten met een patatje, frikandel en limonade.

Door Aimee en Souad

Woensdag 2 augustus zijn wij met 7 meiden en 3 begeleiders de uitdaging aan gegaan om bij Ayers Rock in Zoetermeer de hindernisbaan zo goed mogelijk te doorstaan.

De meiden waren allemaal gemotiveerd en enthousiast. Ook hielpen ze elkaar heel goed. Sommige meiden hadden wat moeite op de hindernisbaan maar hup daar stond iemand al om de touw goed strak te houden en degene te motiveren om door te gaan.

Ook toen we bij het water onderdeel aankwamen deed bijna iedereen mee. De meiden gingen met een grote smakker het water in. En bleven oefenen totdat ze steeds verder kwamen. Als extraatje hadden wij ook de “duik van de dag” geïntroduceerd, en de winnares kreeg dan ook wat lekkers.

We hebben ontzettend veel gelachen met elkaar en de middag afgerond met patat en een snack!

Super trost op jullie meiden!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!