Ninja Warrior Robbin Vieveen

zaterdag 05 augustus 2017 Achter de schermen

Als laatste zomeruitstapje wordt er een geweldige stranddag voor de kids georganiseerd. Nicole Kanters heeft Robbin Vieveen bereid gevonden om te helpen. Een man met een boodschap die juist jongeren veel zal aanspreken.

Hij heeft een geweldig leuk programma in elkaar gezet, zodat zowel de meiden als de jongens zich heerlijk kunnen uitleven! En dit allemaal onder begeleiding van een man die wéét wat het is om te vechten! Wij zijn er trots op dat Robbin dit allemaal wil doen, alvast bedankt Robbin!
Een mooie afsluiter van het zomerprogramma van A Break 4 Kids, ééntje die we waarschijnlijk niet snel zullen vergeten!

Robbin heeft meegedaan in het programma ‘Ninja Warriors’ van SBS 6. Zie hieronder de link.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!