Noordwijk – Wassenaar

dinsdag 15 augustus 2017 Uitstapjes

Helaas was het té slecht weer om met de kids naar het strand van Noordwijk te gaan. Vanwege ook het onweer was het onmogelijk om deze stranddag door te laten gaan en hebben we in alle haast een vervanging gezocht. Deze stranddag blijft echter wel in onze agenda staan voor de volgende zomer met hopelijk toch een wat betere zomer.

De keuze viel op Duinrell. Het was even een chaotische start van de dag, maar alles is toch nog goed gekomen, vanwege de geweldige medewerking van alle begeleiders, die Wytze en ik belden om deze verandering door te geven. Er waren zelfs al auto’s onderweg naar Noordwijk. Maar gelukkig kon iedereen alles snel omzetten, zodat het toch een geslaagde dag werd, dank jullie wel allemaal hoor!!

We zagen veel kinderen ontzettend veel plezier hebben en er waren zelfs drie dappere meiden bij die zelf een geheel eigen attractie hadden verzonnen waar veel mensen ook foto’s van namen….

Bij de attractie SPLASH gingen zij vóór het raam staan in plaats van erachter. We zagen andere kinderen komen die het eigenlijk ook wel wilden, maar op het laatst toch snel achter het glas doken. Haha, maar niet ‘onze’ drie meiden hoor, niks ervan, heel flink maar blijven staan om wel tig keren zo’n stoot water over zich heen te laten komen. Echt wauw en om niet snel te vergeten! Wat zijn jullie een kanjers!!

Natuurlijk was er weer een patatje, snackje en drankje, en als laatste kregen alle kinderen nog een tasje met de diverse toiletartikelen! Heerlijk om die kids weer zo te mogen en kunnen verwennen!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!