Vakantie

zaterdag 19 augustus 2017 Achter de schermen

Na alle leuke zomeruitstapjes is het nu tijd om vakantie te nemen. Even geen A Break 4 Kids de aankomende drie weken.

We hebben vanaf januari weer vele kids blij mogen maken met de ‘uitdeeltjes’, verder zijn er maar liefst 135 welkom pakketjes gemaakt en geschonken aan de huizen, we hebben leuke uitstapjes gehad in het voorjaar en de meivakantie.

Er is zelfs een heuse meidendag geweest met een High Tea. De meiden mochten naar de kapper. Er zijn verschillende vrijwilligers geweest die Paastaarten hebben gebakken. Er was zelfs één vrouw (Esmay Kraaij) die maar liefst vijf!! taarten heeft gemaakt. En vanwege het oproepje boden lieve mensen zich aan om ook te bakken. En onze Japio, die zelfs een appeltaart wilde bakken, zo lief!

Toen volgde in de zomer uiteraard alle uitstapjes en hebben ze met het laatste zomeruitstapje zelfs een cadeautasje gevuld met toiletartikeltjes gekregen. Het staat in een paar zinnen, maar wat is en blijft het leuk om de kids even wat leuks te geven en die blije smoeltjes te zien. “Gewoon” al blij zijn met een merkartikel shampoo of een nieuwe tandenborstel! Een nieuwe handdoek krijgen is ook nog steeds nodig of een leuk hebbedingetje. Eigenlijk staan onze huizen vol met dit soort dingen, maar het is dus niet vanzelfsprekend, niet voor deze kinderen.

En natuurlijk blijven we vechten om de kids nieuwe dingen te geven, geen tweedehands handdoeken of een over datum crème (wat heeeel sporadisch voorkomt), nee natuurlijk niet. Juist zij hebben een flinke schouderklop nodig omdat deze kids kanjers zijn, die elkaar zo helpen wanneer nodig, dat hebben Wytze en ik heel vaak gezien bij de uitstapjes, zo geweldig. Maar ik hoor en lees het ook in de verslagen van ons uitstapjesteam, ook hun valt die onderlinge steun voor elkaar zo op en dat is geweldig om te zien!

Lieve kids, zolang het kan blijven we voor jullie dit organiseren en we gaan na de vakantie gelijk weer beginnen met sparen voor de Kersttasjes en met het organiseren van het herfstuitstapje en het samenzijn met Kerst!

Maar natuurlijk is dit alleen maar mogelijk met alle vrijwilligers! We willen jullie ook allemaal ontzettend bedanken voor jullie inzet! Of het nu pakketjes maken is, of meegaan met de uitjes, ideeën opdoen, attenderen op reclames, uitdeeltjes maken, het maakt niet uit! Of een lieve vrouw die bij Kruidvat werkt en ons via Facebook waarschuwt dat we wat tandenborstels zijn vergeten mee te nemen. En zelfs als we heel druk zijn met zoveel te organiseren en we echt zomaar vergeten om naar jullie om te kijken, horen we geen klachten, maar gaan jullie gewoon door! We zijn heel dankbaar met iedereen en super trots op jullie allemaal. Dank, dank, dank en we houden net zoveel van jullie als van de kids, nouja, bijna dan… 🙂 !!!

Graag tot later en liefs,

Wytze en Marjan

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!