Via Super Debby naar MARS!

dinsdag 05 september 2017 Achter de schermen

Onlangs mochten we een oproepje doen via het programma ‘Supper Debby’ van Radio West voor een tune/muziekje bij ons filmpje ‘A Break 4 Kids in vogelvlucht’. Na een tweede oproepje werden we heel blij verrast dat er iemand was die zich had aangemeld. Nou, iemand….

 

Het was niemand minder dan Marcel de Boer, oftewel MARS. Hij heeft twee albums gemaakt (Mars Volume 1 en 2) en in oktober verschijnt zijn nieuwe album ‘Volume 3’ en dan toch nog een muziekje maken voor A Break 4 Kids! Super toch?
Hij heeft samengewerkt met o.a. Antonie Kamerling, Hans Vermeulen, The Urban Heroes, Hans Klok en nog veel meer!

We werden gastvrij ontvangen door Marcel en zijn vrouw Yenney. wat een lieve mensen. Toen we wat nader kennis hadden gemaakt gingen we naar zijn studio en wat hebben we onze ogen uitgekeken zeg. Wat een mogelijkheden zijn er en wat er allemaal staat en dan die gitaarwand, nou echt geweldig om te zien en te horen! Marcel had al wat moois verzonnen als opzet en we waren onder de indruk dat hij niet zomaar een niemansddalletje wil maken, maar zelfs de naam  ‘A Break 4 Kids’ er in wil zingen.

Het was ook leuk om te zien dat toen hij ermee bezig was, steeds meer ideeën kreeg en zo werd er ook plots bedacht om Yenney mee te laten doen, of nog een ‘elektronisch stem’ en…. wij wachten geduldig af. Maar wat ons het meeste trof was dat we een man met passie zagen die het heel graag wil doen en er ook zin heeft om dit klusje te klaren.

Onderweg naar huis konden we gelijk luisteren naar een cd van MARS en vooral Wytze is gelijk fan geworden, want The Beatles herinnering kwam weer helemaal terug en vooral de stem van Marcel raakte hem diep. Wij gaan vol vertrouwen afwachten, maar willen eerst Marcel heel veel succes wensen met de aankomende drukke tijd voor het releasen van zijn nieuwste album!

http://www.songsfrommars.nl/index.php?option=com_content&view=featured&Itemid=101

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!