Eerste vrijwilligerslunch!

maandag 09 oktober 2017 Achter de schermen

Zaterdag 7 oktober hadden we onze eerste vrijwilligers lunch en het was gezellig én lekker! Het is goed hoe sommigen elkaar voor het eerst ontmoeten en vertellen wat ze doen. Het is ook altijd leuk als die pan met hamburgers er weer bijkomt, hapt toch wel lekker weg hoor hihi…

Ook is het makkelijk om de spulletjes te geven aan desbetreffenden. Elles, Trien en Karin (cardsisters) hadden de kaarten voor de kids alweer klaar!!! Zij kregen gelijk een grote tas vol met kaarten die gespaard waren door Jolien.. Ook hadden we wat spulletjes voor Desiree en voor Anita. Dat ruimt mooi op.

Maar… Anita had dan weer 100 uitdeeltjes bij haar en ook de cadeautjes voor de loting op de Kerstavond waren erbij, dus staat alles eigenlijk weer barstensvol. Ook kregen we de cadeautjes van Arjan wat op het filmpje staat. We weten dat het filmpje niet goed laat zien wat er met zijn 3D printer is gemaakt, maar dat is net de bedoeling, want het zijn immers cadeautjes voor de jongens en dus mogen zij het als eerste zien!!

Het is mooi om te zien dat mensen ook graag de kinderen willen steunen in een moeilijke fase in hun leven. Het kan Wytze en mij nog steeds ontroeren hoeveel lieve mensen er zijn die hun schaarse vrije tijd willen geven voor A Break 4 Kids.

Er was nog één primeur en dat was dat we vanmorgen vers van de pers het nieuwe liedje bij ‘A Break 4 Kids in vogelvlucht’ konden laten horen. Het is nog niet publiekelijk, want dat komt later, maar de reacties waren erg leuk. Het deuntje blijft vooral hangen en het is natuurlijk tof dat de naam ‘A Break 4 Kids’ wordt gezongen, echt super hoor, zo is het een bijzonder uniek liedje, speciaal voor A Break 4 Kids! Maar we gaan Marcel later bedanken en er tijd aan besteden, want dit verdient aandacht .. even geduld nog.

Lieve Desiree, Elles, Trien, Karin, Anita en Arjan, enorm bedankt voor jullie komst, maar bovenal voor jullie lieve enthousiaste inzet, echt tof hoor. Natuurlijk kunnen we jullie nooit genoeg bedanken, maar deze lunch was met liefde aan jullie gegeven, dank jullie wel namens Wytze en mij XXX!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!