ETOS Zaandam

zaterdag 14 oktober 2017 Achter de schermen

Gisteren had ik weer een heerlijk gesprek met een nieuwe vrijwilliger (Meret Schneider), toen de telefoon ging en ik Ilja Hardebol aan de telefoon kreeg. Ilja is vorige week nog maar net begonnen als vrijwilliger bij A Break 4 Kids! Zij heeft de PR overgenomen van Nicole. Ilja vertelde dat zij had gebeld naar het hoofdkantoor in Zaandam met de vraag of er nog handdoeken over waren van de Etos Actie. Marian de Haan die haar verhaal aanhoorde zei dat er nog wel wat artikelen over waren en die ze graag aan A Break 4 Kids wilde schenken.

We mochten vanmorgen maar liefst 9 dozen badhanddoeken en twee dozen met Nivea spullen ophalen op het hoofdkantoor. Er kwamen twee hele lieve vrouwen Hatice en Anna Luz met een rolcontainer naar de uitgang om alle dozen te geven. Wytze gaf ze een visitekaartje en allebei zouden ze gaan kijken op de site/facebook. Ze waren al heel blij dat alle spulletjes zo goed terecht kwamen en dat de kids er veel aan hadden.

Toen Wytze en ik thuis kwamen en alles open maakten, waren we heel blij om al die mooie spulletjes te zien, echt geweldig!! We kunnen nu al genieten van al die koppies van de kids hoe zij straks heerlijk verwend zullen worden.

We willen heel graag, ook namens Ilja, Marian de Haan bedanken die Ilja aan de telefoon heeft gesproken en de spulletjes voor A Break 4 Kids zou reserveren. We zijn er echt super blij mee en mede namens de Etos zullen ook dit jaar de kerstpakketten weer een groot succes worden, dank jullie wel!!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!