Tweede vrijwilligerslunch

maandag 09 oktober 2017 Achter de schermen

Maandag 9 oktober was het de tweede vrijwilligerslunch van A Break 4 Kids. Gelukkig mochten we de ruimte gebruiken van ICT Talisman in Alphen aan den Rijn om alle mensen daar te kunnen bedanken. Dank je wel Koen (directeur)!

We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie inzet, omdat jullie ook bewogen zijn met de kids. We hadden het er vanmorgen nog over dat jullie ons in december 2014 een donatie gaven en gelijk al meehielpen met het inpakken van de Kerstpakketjes. Pas toen ontstond het idee dat het eigenlijk wel zo veilig was om een vast uitstapjesteam te formeren i.p.v. ‘losse vrijwilligers’ van de straat te plukken om mee te gaan met de kids tijdens de uitstapjes. Dit werkt geweldig en we zijn dankbaar dat jullie ons nog steeds zo steunen, dank jullie wel! En natuurlijk Barbara als contactpersoon een extra dank, want het is uiteraard bij elk uitstapje maar weer puzzelen wie er dan mee kan gaan, bedankt Barbara!

Het was leuk dat Loes, Kristel en Teun er ook bij waren. Het is toch wel vaak erg druk om zo’n stichting te runnen, en als ik jullie dan zo zie (net zoals afgelopen zaterdag) dan bekruipt mij toch het gevoel dat Wytze en ik jullie veel te weinig zien onder zulke omstandigheden, i.p.v. het inpakken, vergaderen of anders… Jullie ook ontzettend bedankt hoor!

Piet en Truus hadden we ook uitgenodigd en ze genoten. Het was voor hun eens iets anders dan shampoos, tandpasta’s en cadeautjes te zien, maar eten, enne als we het zo zagen was er dus genoeg, gelukkig!! Leuk dat Piet en Truus ook jullie een mooi lief team vonden en het kantoor zag er schitterend uit. Ze zijn trots om dat aan hun kinderen en kleinkinderen te mogen vertellen.

Rest mij als laatste om Souad te bedanken die de foto’s heeft gemaakt omdat mijn toestelletje het spontaan begaf.. alleen nu sta je zelf niet op de foto Souad, aaahh, dat is MIJN trucje hoor. Zo lief van je dat je Piet en Truus goed uitlegde wat Talisman doet. Het was fijn te horen dat je zo’n bewogen hart hebt voor de kids, dank je wel.

Eigenlijk willen we tegen alle vrijwilligers zeggen MERCI!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!