We gaan inpakken!

zondag 12 november 2017 Achter de schermen

Door Marjan Weistra

 

Op zaterdag 9 december gaan we een kleine 100 kerstpakketten inpakken voor de kinderen tussen 12 en 18 jaar die door nare omstandigheden op stel en sprong uit huis geplaatst zijn. Basis verzorgingsartikelen hebben we, we kunnen nog wat luxere dingen gebruiken zoals een lekkere douchegel voor de jongens en meiden, of een after shave of lekker geurtje. Ook wat lekkers is heel erg welkom. Hé, het is feest toch?

Alle beetjes helpen!
Wij stellen de pakketten samen met spullen die we voor dit doel krijgen. Natuurlijk is 100 x 1 kerstsnoepje net zo goed 100 als 1 x 100. Het is dus echt onze vraag niet of u 100 exemplaren wilt doneren, maar óf u alstublieft iets wilt geven.

Kippenvel
Elke keer bezorgt het ons weer kippenvel als de kinderen die geleerd hebben om niets te verwachten onze pakketten openen. Zulke grote ogen van ongeloof. ”Is dit echt voor mij? Hoef ik dit niet te delen met anderen?” Nee kiddo, het is allemaal voor jou.

Graag zouden wij uw gift uiterlijk 2 december ontvangen. Mogen wij (nu ja, de kinderen) op u rekenen?

Wij hebben een ANBI verklaring, dus uw giften zijn aftrekbaar van de belasting!

Stichting A Break 4 Kids
NL33 INGB 0006 02 97 22

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!