Bedankt allemaal!!

woensdag 06 december 2017 Achter de schermen

Door Marjan Weistra

 

We willen iedereen die spulletjes heeft gedoneerd ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Er is enorm veel binnen gekomen en we kunnen de kinderen daarom ook straks tijdens de Kerstavond goed verwennen!

 

Er zijn ook leuke dingen geschonken waaronder gadgets zoals een powerbank in de vorm van een lipstick, badhanddoeken, denkspelletjes, usb’s, leuke notitieboekjes en zelfs enge snoep! Gelukkig zijn er ook genoeg gebruikelijke artikelen zoals een shampoo, douchegel, bodylotion, deodorant, tandpasta etc. geschonken. En… natuurlijk heel veel proefmonstertjes die nieuw waren!

Ook willen we de verschillende bedrijven bedanken voor hun donaties! We zijn daar heel erg blij mee omdat het nieuwe artikelen zijn die veelal nog trendy zijn ook. De bedrijven staan op onze ‘sponsors’ link!

Dank jullie wel allemaal, van één fles shampoo tot aan de dozen vol shampoos toe! We gaan straks voor ongeveer 100 kinderen pakketjes maken en die zullen goed gevuld worden dankzij jullie. Ook namens de kinderen weten we zeker dat zij straks heel blij en dankbaar zullen reageren!!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!