Roti van Diana

woensdag 20 december 2017 Achter de schermen

Door Marjan Weistra


Na de Kerstavond hebben wij twee huizen bezocht om daar nog gevulde tassen en de geschenksetjes te uit te delen. Altijd weer gezellig om de ‘oude vertrouwde’ begeleiders te ontmoeten en het is ook heel leuk om enthousiaste nieuwe begeleidsters te ontmoeten!

Via Diana, die werkt als gastvrouw in twee huizen, hebben we een derde opvanghuis mogen verwennen. Zij hebben kort aan de uitstapjes meegedaan van A Break 4 Kids, maar het lag toch te ver ‘uit de route’ om er mee door te gaan. Maar als je weet dat ze daar zitten, ach, dan is het toch fantastisch om ook deze kids Kersttassen te mogen brengen, en als iemand dat goed kan dan is het Diana wel. En als klap op de vuurpijl kregen Wytze en ik nog een enorme grote zelfgebakken appeltaart mee, mjammie!!

Gisteravond hebben we een opvanghuis bezocht waar we gezellig waren uitgenodigd om mee te eten met de kids. Diana, die daar dus werkt had zo ontzettend veel en lekker eten klaar gemaakt. Het was eigenlijk gewoon feest, er was Roti (die net niet op de foto staat) kousenband, kip, en met zoveel verschillende soorten vulling en het was hot, echt hot….. HEERLIJK!!! Gelukkig stonden er vele kannen met drinken op tafel, want af en toe moest er ergens een brandje geblust worden hihi..
Het was natuurlijk leuk om de kids mee te maken en hoe ze met elkaar omgingen. Dingen te horen over hun school en sommige leraren, echt leuk. Er was zelfs net een jongen nieuw in dit huis gekomen en gelukkig voelde hij zich goed op zijn gemak, want ook hij kon leuk vertellen over school. Toch willen we hem veel succes wensen hoor!

Ja, en zo leuk om te horen dat een meisje er per ongeluk zei dat ze van stampot andijvie hield, waarop Diana gelijk het rooster erbij pakte en stampot andijvie op het menu zette, zodat er de volgende dag gelijk andijvie kon worden gegeten, hoppa, zo werkt dat bij haar!!
Bedankt Diana en jullie allemaal van dit huis, het was een superleuk uitje…. voor ons !!

En toen was het richting huiswaarts. Dank je wel Wytze voor de zoveelste rit, sjouwerij en altijd maar weer klaar staan voor iedereen en mij, love you XXX. We gaan lekker de aankomende twee weken a break 4 onszelf houden!

We willen een ieder van jullie die heeft gedoneerd, van geld tot goederen ontzettend bedanken voor jullie bijdrage. Mensen die zelf een oproepje deden op hun werk, school of vriendenkring waren ook zo betrokken bij deze kids, echt geweldig om te mogen zien, dank jullie wel. Niet alleen voor de spulletjes, maar vooral ook jullie betrokkenheid bij deze kinderen, het zal hun goed doen!

Een hele fijne Kerst allemaal en hopelijk niet teveel overlast tijdens Oudjaarsavond, zodat iedereen gezond en vol energie het nieuwe jaar in kan gaan! Graag tot volgend jaar.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!